Gepubliceerd 23 juni 2023

Jeannette van de Wetering ontvangt ere dorpspenning

Tijdens de vergadering van dorpsteam Waarder ontving Jeannette van de Wetering-Hielkema afgelopen week, na een korte toespraak van burgemeester Michiel Grauss, de ere dorpspenning.

Jeannette van de Wetering ontvangt ere dorpspenning van burgemeester Grauss

Zij kreeg deze onderscheiding als waardering voor haar inzet voor de dorpsgemeenschap van Waarder. Zij zet zich in als vrijwilliger voor het dorpsteam Waarder, volleybalvereniging DVC, Oranjevereniging Waarder en bij de Prins Willem-Alexander School helpt ze de leerlingen van groep 8 met het instuderen van de eindmusical.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk kent vier onderscheidingen: het ereburgerschap, de gemeentelijke erepenning, de ere-dorpspenning en de jeugdpenning. De ere dorpspenning is voor het laatst uitgereikt op 30 juni 2021 aan mevr. Cok Jansen – Steenken. De gemeentelijke erepenning is 28 januari 2021 uitgereikt aan oud-fractievoorzitter van de VVD Lizette Visscher, Alphons en Henny van Leeuwen ontvingen 21 juli 2021 de gemeentelijke erepenning en Bert Verver kreeg deze tijdens de nieuwjaarsreceptie op 9 januari 2023 uitgereikt. Oud-burgemeester Van der Kamp ontving bij zijn afscheid de zilveren penning, ontworpen door edelsmid Jacky de Lima. Het jeugdpenning is 2 maal uitgereikt.

Bron persbericht
Redacteur Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN