Gepubliceerd 23 juni 2023

Jeannette van de Wetering ontvangt ere dorpspenning

Tijdens de vergadering van dorpsteam Waarder ontving Jeannette van de Wetering-Hielkema afgelopen week, na een korte toespraak van burgemeester Michiel Grauss, de ere dorpspenning.

Jeannette van de Wetering ontvangt ere dorpspenning van burgemeester Grauss

Zij kreeg deze onderscheiding als waardering voor haar inzet voor de dorpsgemeenschap van Waarder. Zij zet zich in als vrijwilliger voor het dorpsteam Waarder, volleybalvereniging DVC, Oranjevereniging Waarder en bij de Prins Willem-Alexander School helpt ze de leerlingen van groep 8 met het instuderen van de eindmusical.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk kent vier onderscheidingen: het ereburgerschap, de gemeentelijke erepenning, de ere-dorpspenning en de jeugdpenning. De ere dorpspenning is voor het laatst uitgereikt op 30 juni 2021 aan mevr. Cok Jansen – Steenken. De gemeentelijke erepenning is 28 januari 2021 uitgereikt aan oud-fractievoorzitter van de VVD Lizette Visscher, Alphons en Henny van Leeuwen ontvingen 21 juli 2021 de gemeentelijke erepenning en Bert Verver kreeg deze tijdens de nieuwjaarsreceptie op 9 januari 2023 uitgereikt. Oud-burgemeester Van der Kamp ontving bij zijn afscheid de zilveren penning, ontworpen door edelsmid Jacky de Lima. Het jeugdpenning is 2 maal uitgereikt.

Bron persbericht
Redacteur Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

De ochtend begint zonnig. Even later drijft er ook bewolking over. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 6°C.

In de middag een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind kiest voor de westhoek. De thermometer geeft 10°C aan. In de avond valt er regen.

In de nacht klaart het op. De minimumtemperatuur is 4°C.

Woensdag wisselend bewolkt en opklaringen maar er vallen ook enkele buien. De wind is noordwest en de temperatuur 10°C. 

Foto: Jose van den Helder Zonnige momenten

 

MEEST BEKEKEN