Gepubliceerd 13 juni 2021

‘Je praat als burgemeester nooit over je vertrek, totdat je vertrekt’

Christiaan van der Kamp wisselt van pet: per 1 september wordt de huidige burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk directeur bij de Omgevingsdienst Haaglanden. In gesprek met Henri Stolwijk legt Van der Kamp uit wat zijn motieven zijn.

Interview met burgemeester Christiaan van der Kamp

Hij kijkt terug op de tien jaar dat hij de eerste eerste burger was van de fusiegemeente, met hoogte- en dieptepunten. Inclusief de belabberde financiële positie van de gemeente, de juridische en morele strijd met complotdenkers en zijn betrokkenheid bij de gemeenschap.

Lijkt het je ook leuk om mee te werken aan de nieuwsredactie van BR6, meld je dan aan per email via vacature@br6.nl of bel 0631948922.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN