30 november 2021

Jan Vergeer lijsttrekker CDA Bodegraven-Reeuwijk

Tijdens een drukbezochte, digitale, algemene ledenvergadering is Jan Vergeer unaniem verkozen tot lijsttrekker van CDA Bodegraven-Reeuwijk. De 37-jarige Vergeer komt uit Bodegraven en is de huidige fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad. Hij staat bekend als een warm pleitbezorger voor onder andere fietsveiligheid, de agrarische sector en de sportverenigingen in onze gemeente.

Jan Vergeer, lijsttrekker CDA

Op de tweede plek staat Marijke Kasius-Krist uit Driebruggen, gevolgd door de ervaren Nico de Heij uit Reeuwijk. De top 5 wordt gecomplementeerd met Jan van Rooijen uit Nieuwerbrug en Reinder van Meijeren uit Bodegraven

Wethouderskandidaat Dirk-Jan Knol staat op plek 6. De in Reeuwijk woonachtige Knol is thans als wethouder onder andere verantwoordelijk voor Wonen en Sport. Onder zijn leiding is er de afgelopen jaren in nauwe samenwerking met de sportverenigingen een sportakkoord afgesloten, zijn er nieuwe beheer-afspraken vastgelegd en is er een inhaalslag gemaakt met het onderhoud en renovatie van vele sportvelden.

Met Ellis Bulk, José de Feijter, Dieter Möckelmann en Ard van Veen wordt de top 10 van de CDA kieslijst compleet gemaakt.

Partijvoorzitter Frans van Veldhuizen is enthousiast: ,

,Ik ben zeer content met Jan Vergeer als lijsttrekker. Jan is een van de bekendste raadsleden van onze gemeente. Hij is benaderbaar, heeft een positieve insteek en is een echte teamspeler binnen de partij en de gemeenteraad. Achter Jan hebben we een prachtige mix aan ervaring en talent uit de verschillende dorpen van onze gemeente”.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu