Gepubliceerd 7 mei 2023

Jan Kromwijk in radioprogramma Gast uit de Streek

Jan Kromwijk helpt mensen met invullen van formulieren bij de papierwinkel, helpt mensen met het op orde brengen van de administratie bij VOTA en deelt voedselpakketten uit bij de voedselbank. Rik Kalter interviewt hem maandag 8 mei om 20.00 uur in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6.

Jan Kromwijk

Jan is de broer van o.a. oud-wethouder Martin Kromwijk en komt uit een katholiek gezin met 9 kinderen. Hij wilde eigenlijk priester worden maar ging uiteindelijk werken als personeelsfunctionaris. Jan is fan van internetpastor Nikolaas Sintobin. Vooral de praktische toepassing van het geloof in de praktijk spreekt hem hierin aan.

Het interview wordt op dinsdag 9 mei om 22.00 uur en zondag 14 mei om 19.00 uur herhaald. De podcast is terug te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN