14 september 2021

Jan Boot in de categorie 45+ naar brons in Almere tijdens WK triatlon

Tijdens de WK Triatlon Long Distance is Jan Boot derde geworden in zijn categorie 45+. Overall in zijn startgroep eindigde de Bodegraver op de 28e plaats.

• Jan Boot pakte brons in de categorie 45+ tijdens WK triatlon. (Archieffoto)

Long distance

Voor de lange afstand zwom Boot 3,8 km die hij aflegde in 1:02.36. Daarna volgde 180 km fietsen en tot slot 42,2 km hardlopen die hij verwezenlijkte in 3:22.11. Voor de hele triatlon had Boot 9:16.22 nodig. De triatleet van Triathlon Team Bodegraven maakte eerder zijn debuut op de hele triatlon in 2018.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu