Gepubliceerd 3 februari 2024

James Muller wint legowedstrijd

James Muller (7) uit Bodegraven is de gelukkige winnaar van de Kids Crew-verkiezing van binnenspeeltuin LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen. Afgelopen dinsdag is hij geselecteerd uit 12 getalenteerde legobouwers die het tegen elkaar opnamen in twee verschillende bouwrondes.

James Muller wint kids crew Legoland
foto van Sandra Uittenbogaart

Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff heeft op basis van creativiteit, inzicht en presentatie in totaal zes kinderen bekroond als nieuwe leden van de Kids Crew, waaronder dus James.

De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew waarbij zij samen met Jamie-Lee andere kinderen gaan inspireren om creatief bezig te zijn met lego. Daarnaast mogen zij helpen met lastige bouwwerken en zijn zij aanwezig bij evenementen in de binnenattractie.

Tekst Anneke Bekker

Foto: Sandra Uittenbogaart

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN