28 augustus 2021

Jaco de Groot wint in Polsbroekerdam, 3e plaats voor Erwin Timmerarends

De Klever Montage Bokaal is gewonnen in de topklase bij de senioren door Jaco de Groot (Kamerik). In Polsbroekerdam overbrugde hij een afstand van 20,21 m. Daniel Cluistra uit Haastrecht werd verrassend 2e met een pr van 19,79 m.

• Jaco de Groot, winnaar in Polsbroekerdam (Archieffoto).

Erwin Timmerarends uit Bodegraven, die nog twee keer afgelopen week in Zegveld de winst pakte, werd 3e met 19,11. Verste sprong van de avond kwam van Reinier Overbeek bij de jongens topklasse. Hij sprong naar 20,32 m. De wedstrijden van de Polsstokbond Holland gaan a.s. woensdagavond weer verder. Dan wordt gesprongen in Jaarsveld.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu