12 september 2021

Jaco de Groot geeft visitekaartje af

Tijdens het polsstokverspringen om de VKP-Trofee in Linschoten maakte Jaco de Groot indruk. De Kameriker gaf met 21,00 m z’n visitekaartje af voor het komende NK, dat zaterdag 18 september in het Friese Burgum wordt gehouden.

• Jaco de Groot sprong in Linschoten naar 21,00 m.

Over de 20 meter

Lukas van Eijk werd verrassend 2e met 20,96 m waarmee hij ook de 21 meter benaderde. Het was tevens een p.r voor de Haastrechtenaar. Ook Rian Baas (20,54 m) en Thomas van Midden (20,01 m) overbrugden de 20 meter.

Erwin Timmerarends, afgelopen woensdag nog winnaar in Linschoten, had duidelijk een mindere avond. Met 18,49 m sprong de Bodegraver niet meer in de finale.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu