Gepubliceerd 21 april 2024

Jaap Konings in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek interviewt Wil de Vries a.s. maandag 22 april om 20.00 uur Jaap Konings uit Oudewater. Jaap is een echte Oudewaterse jongen, afkomstig uit een groot muzikaal gezin. Hij is de zevende van een gezin met 12 kinderen.

Hij leeft nog steeds voor de muziek, is voorzitter van de muziekgroep Oudewater, heeft jarenlang gitaarles gegeven en is recentelijk voorzitter geworden van het 4-5 mei comité. Kortom een goed moment om Jaap zijn verhaal te laten doen.

Het radioprogramma Gast uit Streek wordt op de radio dinsdag om 22.00 uur en zaterdag en zondag om 19.00 uur herhaald. De radiotechniek wordt verzorgd door Arjan Tegelenbosch.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN