Gepubliceerd 16 juli 2023

Jaap Feenstra Gast uit de Streek

Jaap Feenstra uit Bodegraven is maandag 17 juli om 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Jaap is een van de grondleggers van de gele bus van Stichting Vervoer van Deur tot Deur. Als secretaris van de stichting regelde hij onder andere de sponsors.

Na acht jaar stopte hij bij Vervoer van Deur tot Deur want hij werd gevraagd door iemand uit Reeuwijk om de Alzheimer cafés te gaan organiseren in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Hij zit inmiddels ook in het bestuur van Alzheimer Nederland. Vanwege de coronamaatregelen was het organiseren van Alzheimer cafés even niet meer mogelijk maar zodra het weer kan beginnen de cafés weer.

Deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod tijdens het interview met deze van oorsprong Amsterdammer. De herhaling is dinsdag 18 juli om 22.00 uur en zondag 23 juli om 19.00 uur. Het interview is ook terug te luisteren als podcast via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN