Gepubliceerd 18 december 2022

Interviewsessie met lokale smaak- en spraakmakers

Met een grote en feestelijke interviewsessie in het Evertshuis sluiten de redacties van BR6 en de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk (KOBR) het bestuurlijke en politiek jaar 2022 af. Daarvoor worden op maandag 19 december smaak- en spraakmakers uit onze gemeente geïnterviewd door politiek verslaggever Bert Verver en uitgeefster Elly de Knikker van de KOBR.

Er zullen die avond ook diverse Awards worden uitgereikt, waaronder die voor Politicus van het Jaar 2022. Die wordt gekozen door en uit de meer dan 40 raads- en commissieleden die actief zijn in de lokale politiek. De andere Awards worden die avond bekendgemaakt en toegekend.

De interviews worden gegoten in de vorm van tafelgesprekken, waarbij steeds vier gasten aanzitten. Zanger en gitarist Toine van Benthem, die vorig jaar de CD Extended Play heeft uitgebracht, verzorgt een aantal muzikale intermezzo’s.

Toine van Benthem

BR6 maakt opnames van de bijeenkomst, die onder de noemer Tussen Kerst en Kurk worden uitgezonden in de week na Kerstmis. De redactie van de KOBR besteedt op eigen wijze aandacht aan deze interviewsessie.

De opnames in het Evertshuis kunnen worden bijgewoond, de entree is gratis. De zaal is open vanaf half acht, om acht uur begint het programma.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN