18 december 2022

Interviewsessie met lokale smaak- en spraakmakers

Met een grote en feestelijke interviewsessie in het Evertshuis sluiten de redacties van BR6 en de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk (KOBR) het bestuurlijke en politiek jaar 2022 af. Daarvoor worden op maandag 19 december smaak- en spraakmakers uit onze gemeente geïnterviewd door politiek verslaggever Bert Verver en uitgeefster Elly de Knikker van de KOBR.

Er zullen die avond ook diverse Awards worden uitgereikt, waaronder die voor Politicus van het Jaar 2022. Die wordt gekozen door en uit de meer dan 40 raads- en commissieleden die actief zijn in de lokale politiek. De andere Awards worden die avond bekendgemaakt en toegekend.

De interviews worden gegoten in de vorm van tafelgesprekken, waarbij steeds vier gasten aanzitten. Zanger en gitarist Toine van Benthem, die vorig jaar de CD Extended Play heeft uitgebracht, verzorgt een aantal muzikale intermezzo’s.

Toine van Benthem

BR6 maakt opnames van de bijeenkomst, die onder de noemer Tussen Kerst en Kurk worden uitgezonden in de week na Kerstmis. De redactie van de KOBR besteedt op eigen wijze aandacht aan deze interviewsessie.

De opnames in het Evertshuis kunnen worden bijgewoond, de entree is gratis. De zaal is open vanaf half acht, om acht uur begint het programma.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu