27 november 2020

INTERVIEW: Eric Zwaan voelt zich al thuis met z’n sportschool in de Willibrordschool

Een doorzetter mag je hem gerust noemen. Begin dit jaar moest Eric Zwaan met zijn sportschool noodgedwongen stoppen in het pand aan de Doortocht. De huur van het pand was niet meer op te brengen. Toch ging hij niet met de pakken neerzitten en maakte al snel een doorstart met de sportschool onder de nieuwe naam Chikara Sport.

• Eric Zwaan maakte met z’n sportschool een doorstart onder de nieuwe naam Chikara Sport.

Met dank aan Willibrord

Dat met de sportschoool weer snel een doorstart kon worden gemaakt, lag vooral ook aan de directie van de Willibrordschool. Die bood de sportschool van Zwaan buiten de schooluren onderdak in het speelleerlokaal. Een goed alternatief voor de judoka’s en andere leden van de sportschool die zodoende konden blijven sporten.

• Het speelleerlokaal van de Willibrordschool is nu het decor voor de judolessen van Eric Zwaan (l) en Zhen van Mechelen.

Interview

BR6-sportverslaggever André van Egdom zocht de gedreven Zwaan op voor een interview, waarin vele zaken de revue passeerden. Zoals de doorstart van de sportschool, de nieuwe naam voor zijn sportschool, het aanbod van groepslessen, het kunnen omgaan met de coronamaatregelen en de toekomstplannen voor de sportschool.

Interview met Eric Zwaan

• Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu