24 november 2022

Inspraak over brug of aquaduct bij Boskoop

In Beter Bereikbaar Gouwe wordt op drie locaties in of vlakbij Boskoop onderzocht of daar een nieuwe brug of aquaduct kan komen. Voor elke locatie is een schetsontwerp gemaakt. Tot 1 januari kunnen bewoners, bedrijven en belangengroepen reageren op de schetsen.

Beter bereikbaar Gouwe

Ook zijn er bijeenkomsten op 8 december en 13 december 2022. De eerste locatie voor een brug of aquaduct is aan de noordkant van Boskoop en de tweede locatie is ook aan de noordkant, vlakbij de Halve Raak.

Er is nog niets besloten over de varianten. Ook niet of de verbinding er überhaupt komt. Dat is aan de gemeenteraden en de Provinciale Staten. Voor de aanleg van een oeververbinding is op dit moment onvoldoende geld beschikbaar.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu