Gepubliceerd 8 november 2022

Inspraak en rondetafelgesprek over wonen op radio en tv bij BR6

Er zijn woensdagavond 6 insprekers voor de gemeenteraad. De onderwerpen zijn: lokaal eigendom energie, ontwikkelplan Burggraaff in het centrum van Bodegraven, centrumplan Bodegraven, inrichting historisch gebied rondom de Dorpskerk, behoud aantal parkeerplaatsen woonerf Groene Zoom. Aansluitend is er een rondetafelgesprek wonen.

Gemeenteraad

Het rondetafelgesprek gaat over maatregelen die genomen kunnen worden door de gemeente om woningen toe te kennen aan de doelgroepen waar ze voor bedoeld zijn. Wat kan de gemeente bijvoorbeeld doen om te voorkomen dat starterswoningen opgekocht worden door investeringsmaatschappijen.

De inspraak en het rondetafelgesprek zijn vanaf 20.00 uur live te volgen op radio en tv bij BR6.

Kijk hier voor de agenda inspraak

Kijk hier voor de agenda RTG

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN