8 november 2022

Inspraak en rondetafelgesprek over wonen op radio en tv bij BR6

Er zijn woensdagavond 6 insprekers voor de gemeenteraad. De onderwerpen zijn: lokaal eigendom energie, ontwikkelplan Burggraaff in het centrum van Bodegraven, centrumplan Bodegraven, inrichting historisch gebied rondom de Dorpskerk, behoud aantal parkeerplaatsen woonerf Groene Zoom. Aansluitend is er een rondetafelgesprek wonen.

Gemeenteraad

Het rondetafelgesprek gaat over maatregelen die genomen kunnen worden door de gemeente om woningen toe te kennen aan de doelgroepen waar ze voor bedoeld zijn. Wat kan de gemeente bijvoorbeeld doen om te voorkomen dat starterswoningen opgekocht worden door investeringsmaatschappijen.

De inspraak en het rondetafelgesprek zijn vanaf 20.00 uur live te volgen op radio en tv bij BR6.

Kijk hier voor de agenda inspraak

Kijk hier voor de agenda RTG

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu