Gepubliceerd 1 juli 2023

Inschrijving activiteiten Najaarsmarkt geopend

De Evenementencommissie Bodegraven heeft het programma voor de Najaarsmarkt klaar. Iedereen die mee wil doen aan activiteiten kan zich vanaf nu inschrijven via de website Najaarsmarkt.com. Dit jaar krijgt de kaaskoningin tijdens het kaascorso gezelschap van een kaasprinses en hofmeisjes. Die vacatures staan nog open, dus Bodegraafse meiden van 8 t/m 11 jaar kunnen zich hiervoor opgeven.

De Najaarsmarkt wordt gehouden van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 september in Bodegraven. Organisaties, scholen, winkels en verenigingen kunnen meedoen aan het Kaascorso op donderdagavond. De wagen of groep die het thema van het jaar ‘Boerenkaas, de trots van alle generaties’ het beste naar voren brengt, wint naast een smakelijke prijs ook de felbegeerde wisselbeker.

Op zaterdag is er een Streek- en Verenigingenmarkt in de Kerkstraat en op de Oude Markt. In samenwerking met Sport en Welzijn wordt een Sport- en beweegplein opgezet. Dit is een laagdrempelig evenement voor jong tot oud om kennis te maken met lokale sport/welzijn aanbieders.

Voor de 12-inch race, een race voor volwassenen op kinderfietsen, kunnen teams van 4 personen (minimale leeftijd is 18 jaar) deelnemen. De 12-inch race is op zaterdagmiddag evenals het ringsteken.

Minder sportief, maar ook leuk om te aanschouwen, de OldTimer Tractoren Rit op zaterdag. De oude tractoren kunnen weer uit de schuur worden gereden, voor een mooie rondrit.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN