25 januari 2023

Inschrijving 69e VOSPLAN Reeuwijkse Plassenloop open

De voorbereidingen zijn gestart voor de derde zaterdag in maart, dan vindt de 69e VOSPLAN Reeuwijkse Plassenloop plaats. Dit jaar valt dat op zaterdag 18 maart 2023 in het Reeuwijkse Hout. De organisatie laat weten dat de voor- inschrijving is geopend. Inschrijven kan op via de website Plassenloop.nl

Info Plassenloop

Er zijn 2 kidsruns, één van 1100 meter (t/m 9 jaar) en één van 2400 meter (t/m 12 jaar). De clubmascotte Snelle Rakker is er om de kinderen aan te moedigen. Voor 13 jaar en ouder zijn er de volgende afstanden die gelopen kunnen worden: 5, 10 en 15 km. Het zijn afzonderlijke parcours, dus wie 15 km loopt, doet niet drie keer dezelfde ronde. Alle afstanden gaan door en langs het mooie plassengebied in het Reeuwijkse Hout. Op de dag zelf kan er ook nog ingeschreven worden in de tent op de parkeerplaats bij het Reeuwijkse Hout. Ook dit jaar is het weer mogelijk om met een bedrijventeam in te schrijven. Voor iedere deelnemer is er bij de finish een medaille.

Meer informatie op komst

De organisatie gaat de komende maanden verder om deze 69e jaargang van het hardloopevenement weer tot een succes te maken. In de aankomende maanden zal meer informatie worden gegeven via de website www.plassenloop.nl en via de Facebook pagina van Sportclub Reeuwijk.

65-jarig bestaan

De Reeuwijkse atletiekvereniging viert zelf dit jaar haar 65-jarig bestaan. De Plassenloop kent dus inderdaad een langere traditie dan de vereniging. Bob de Vos heeft zich recent namens VOSPLAN weer als hoofdsponsor voor de komende 3 jaar aan de Reeuwijkse Plassenloop verbonden. “Wij als Sportclub Reeuwijk vinden de inmiddels jarenlange goede samenwerking erg prettig. VOSPLAN levert al tientallen jaren een bijdrage aan de Plassenloop en ze zijn geworteld in Reeuwijk, dat maakt dat zij zich verbonden voelen met de lokale gemeenschap en onze atletiekvereniging. We gaan de komende jaren graag weer samen het evenement organiseren en het liefst dat ook verder uitbouwen.”


De afstand sponsors en de Vrienden van de Plassenloop zijn al langere tijd verbonden aan de Plassenloop, daar is de organisatie ze erg dankbaar voor. “Nu maar hopen op mooi weer, wij hebben er in ieder geval zin in!”0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu