Gepubliceerd 12 december 2022

Inschrijven voor sociale huurwoning Weideveld Bodegraven

De heiwerkzaamheden voor de bouw van 49 sociale huurwoningen voor Mozaïek Wonen in de wijk Weideveld in Bodegraven zijn begonnen. De nieuwbouw bestaat uit 32 appartementen en 17 eengezinswoningen. De planning is dat begin 2024 de woningen klaar zijn.

Heien voor bouw van 49 sociale huurwoningen

appartementen krijgen twee of drie kamers en de eengezinswoningen vier kamers. De woningen zijn bedoeld voor een brede doelgroep en worden gasloos en energiezuinig.

Appartementen sociale huur

Mensen die interesse hebben kunnen nu alvast inschrijven op WoningNet en een profiel aanmaken voor de regio Midden-Holland. Lees meer over het project op www.mozaiekwonen.nl.

Anne ter Steege, directeur-bestuurder Mozaïek Wonen: “Wat mooi dat we in Bodegraven weer een aantal betaalbare sociale huurwoningen bouwen. En vooral fijn voor de woningzoekenden.”
“Ons college heeft de ambitie om de woningbouw te versnellen,” vertelt wethouder Wonen Dirk-Jan Knol. “In de woonvisie hebben we vastgesteld dat we daarbij streven naar minimaal 25% sociale woningbouw. Deze nieuwe woningen in Weideveld zijn daar onderdeel van. Ik hoop dat we hiermee veel mensen aan een nieuw huis en een nieuw thuis kunnen helpen.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN