12 december 2022

Inschrijven voor sociale huurwoning Weideveld Bodegraven

De heiwerkzaamheden voor de bouw van 49 sociale huurwoningen voor Mozaïek Wonen in de wijk Weideveld in Bodegraven zijn begonnen. De nieuwbouw bestaat uit 32 appartementen en 17 eengezinswoningen. De planning is dat begin 2024 de woningen klaar zijn.

Heien voor bouw van 49 sociale huurwoningen

appartementen krijgen twee of drie kamers en de eengezinswoningen vier kamers. De woningen zijn bedoeld voor een brede doelgroep en worden gasloos en energiezuinig.

Appartementen sociale huur

Mensen die interesse hebben kunnen nu alvast inschrijven op WoningNet en een profiel aanmaken voor de regio Midden-Holland. Lees meer over het project op www.mozaiekwonen.nl.

Anne ter Steege, directeur-bestuurder Mozaïek Wonen: “Wat mooi dat we in Bodegraven weer een aantal betaalbare sociale huurwoningen bouwen. En vooral fijn voor de woningzoekenden.”
“Ons college heeft de ambitie om de woningbouw te versnellen,” vertelt wethouder Wonen Dirk-Jan Knol. “In de woonvisie hebben we vastgesteld dat we daarbij streven naar minimaal 25% sociale woningbouw. Deze nieuwe woningen in Weideveld zijn daar onderdeel van. Ik hoop dat we hiermee veel mensen aan een nieuw huis en een nieuw thuis kunnen helpen.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu