11 september 2021

Ingrid Kappelle nieuwe dirigent De Boreftse Zangers

De Boreftse Zangers hebben een nieuwe dirigente: Ingrid Kappelle. Ze volgt Greetje Bakker op die het koor tien jaar enthousiast en deskundig heeft geleid. Greetje blijft wel als koorlid bij het koor zingen.

Ingrid van Kappelle links en Greetje Bakker rechts

Ingrid heeft haar sporen in de muziek verdiend. Ze heeft zangles gegeven aan het Maastrichts Conservatorium en dirigeert ook andere koren.

Het koor is na de coronastop begin september weer begonnen met oefenen en verwacht onder de deskundige leiding van Ingrid weer prachtige en gezellige voorstellingen te kunnen geven.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu