Gepubliceerd 15 juni 2023

Informatieavond voor inwoners centrumplan Reeuwijk-Dorp

De gemeenteraad heeft 29 maart toestemming gegeven aan het college om 175.000 euro te besteden aan de voorbereiding van een centrumplan in Reeuwijk-Dorp. Volgens het plan worden daar drie aangrenzende locaties omgevormd naar een woonwijk met minimaal 8 starterswoningen en 30% sociale huurwoningen. De projectontwikkelaar organiseert maadag 9 juni een informatieavond bij Gasterij Vergeer om de inwoners te informeren over de plannen.

Voor het Centrumplan Reeuwijk-Dorp kijkt de gemeente samen met de projectontwikkelaar, woningbouwvereniging Reeuwijk, het dorpsteam en andere belanghebbenden naar een passende invulling met woningbouw op de locatie waar nu de Action zit, het stukje van de aangrenzende opslagloods en de Kalverstraatlocatie. Het dorpsteam verkent de mogelijkheden voor een buurtwinkel, onder andere in dit plangebied.

Bron gemeentepagina
Redacteur Anneke Bekker

Lees ook: Centrumplan Reeuwijk-Dorp stapje dichterbij – BR6 Nieuws

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN