Gepubliceerd 15 juni 2023

Informatieavond voor inwoners centrumplan Reeuwijk-Dorp

De gemeenteraad heeft 29 maart toestemming gegeven aan het college om 175.000 euro te besteden aan de voorbereiding van een centrumplan in Reeuwijk-Dorp. Volgens het plan worden daar drie aangrenzende locaties omgevormd naar een woonwijk met minimaal 8 starterswoningen en 30% sociale huurwoningen. De projectontwikkelaar organiseert maadag 9 juni een informatieavond bij Gasterij Vergeer om de inwoners te informeren over de plannen.

Voor het Centrumplan Reeuwijk-Dorp kijkt de gemeente samen met de projectontwikkelaar, woningbouwvereniging Reeuwijk, het dorpsteam en andere belanghebbenden naar een passende invulling met woningbouw op de locatie waar nu de Action zit, het stukje van de aangrenzende opslagloods en de Kalverstraatlocatie. Het dorpsteam verkent de mogelijkheden voor een buurtwinkel, onder andere in dit plangebied.

Bron gemeentepagina
Redacteur Anneke Bekker

Lees ook: Centrumplan Reeuwijk-Dorp stapje dichterbij – BR6 Nieuws

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN