Gepubliceerd 5 december 2023

Informatieavond over inrichting Oude Rijnzone ten noorden van Oude Rijn

In de Toekomstvisie Bodegraven-Reeuwijk en de Dorpsvisie Bodegraven is het gebied ten noorden van de Oude Rijn aangewezen om nader in te richten. Daarvoor wordt de komende maanden een plan ontwikkeld, wat moet resulteren in een samenhangend geheel, met woningbouw, bedrijfsruimten en andere voorzieningen. Het behoud van het unieke open landschap met de boerenbedrijven, vormt een belangrijk uitgangspunt.

Alle inwoners worden opgeroepen om aan de planvorming mee te werken, door op de informatieavond maandag 11 december aan de plan-opstellers door te geven wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van deze Oude Rijnzone.

Tussen 19.00 en 21.00 uur ’s avonds bent u van harte welkom in het gemeentehuis van Bodegraven-Reeuwijk.

Tekst: Wim Minnaard

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN