6 december 2021

In memoriam Bas van Vliet

Onze zeer gewaardeerde medewerker Bas van Vliet is afgelopen weekeind op 79-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn familie overleden.

Bas van Vliet

Bas was al vanaf de eerste uitzendingen in 1994 bij de lokale omroep betrokken. Hij was degene die de uitzendingen van de raads- en commissievergaderingen mogelijk maakte op radio en tv. Ook was hij een van de vaste presentatoren van het radioprogramma Kerkplein 15.

Bas was vanwege zijn grote technische kennis, al vanaf de begintijd een bron van informatie voor de medewerkers. Hij was van alle markten thuis. Hij zorgde dat verbindingen met de kerken en het gemeentehuis tot stand kwamen, eerst via een telefoonlijn en later via internet.

Ondanks problemen met zijn gezondheid bleef hij tot het einde van zijn leven actief bij BR6. Bestuur en medewerker van de omroep wensen zijn familie veel sterkte met verwerken van het verdriet. Wij zullen hem erg missen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu