Gepubliceerd 5 april 2024

In memoriam Anton Rijnbeek

ESTO bracht deze week het droevige bericht dat Anton Rijnbeek 28 maart jl. is overleden op 84-jarige leeftijd. Voor ESTO was hij een betrokken lid die diverse functies bekleedde.

In 1963 begon hij in de redactie van het ESTO-clubblad ‘Het Kievitsei’. Ook was hij jeugdleider van één van de beste jeugdelftallen die ESTO ooit heeft gehad. Hij was voorzitter in de periode van 1971 tot aan 1976

Nieuwbouw

Voor de nieuwbouw van het clubhuis was er veel extra werk te verzetten. Op financieel gebied verzorgde hij de financiën voor de nieuwbouw door de uitgifte van certificaten. Dankzij Anton werd een groot deel van het benodigde bedrag binnengehaald. Daarnaast zijn de bedrijven Datarex en Dexxon van de familie Rijnbeek al vele jaren hoofdsponsor van ESTO.

“Fijn om af en toe eens nostalgisch te zijn” schreef hij in de uitgave van het jubileumboek bij het 75-jarig bestaan van ESTO.

Trots

Trots was hij op de club die een plaatsje in zijn hart had. Hij schreef toen dat hij van plan was om heel oud te worden en een volgende bijdrage te kunnen leveren bij het volgende jubileumboek voor het 100-jarig bestaan van ESTO. Helaas gaat Anton dat niet meer meemaken.


Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkind en verdere familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bericht: Anderé van Egdom / Bron & beeld: Website ESTO

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN