Gepubliceerd 26 juli 2021

In beweging in augustus in verschillende dorpskernen

Wijksporten voor jongeren

Ook in de maand augustus is de buurtsportcoach in verschillende dorpskernen aanwezig om met jongeren lekker te sporten! Driebruggen, Reeuwijk-Brug, De Meije en Bodegraven zijn aan de beurt! De exacte tijden zijn te vinden op www.senw-br.nl . Wat kan je verwachten met wijksporten? Verschillende spellen en sporten worden aangeboden, waarbij er ook geluisterd wordt naar wat de jongeren zelf willen doen! Jongeren tot en met 18 jaar kunnen deze vakantie dus lekker sporten.

Wijksport Battle XL

De periode wijksporten wordt afgesloten met een Battle XL bij ESTO! Buurtsportcoach Pim: ,,Er zijn verschillende spellen die gedaan kunnen worden. Welke wijk/jongeren zijn het sterkst met touwtrekken en welke wijk en welke jongeren zijn het snelst of slimst? Test jouw skills, maar dan wel op een leuke manier! Wij hebben er zin in!”.

Sup & Bite

De zomer en wateractiviteiten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Niks is leuker dan een warme zomeravond bij het water te spenderen en te genieten van de ondergaande zon. Hoe ziet zo’n avond er uit? Op donderdag 12 augustus en vrijdag 13 augustus start de sup & bite bij de Roei & Zeilvereniging in Reeuwijk-Brug. Na een korte kennismaking en introductie worden de sups te water gelaten. Iedere deelnemer krijgt een eigen sup-board en kan daarmee de plas ontdekken. Een ruime tijd wordt de omgeving verkent, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Weer veilig (en droog) aan wal? Met het ontzettend mooie uitzicht op de plas zal de ‘bite’ worden genuttigd en zal de activiteit worden afgerond.

Let op: aanmelden kan uiterlijk tot 10 augustus en er zijn nog enkele dagen beschikbaar.  

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN