5 januari 2022

In avondspits vanaf 18.30 weer twee treinen

Vanwege het teruglopend aantal treinreizigers zal de nieuwe dienstregeling die 12 december is ingegaan begin januari wijzigen. Er rijden dan vanaf 18.30 uur nog maar twee treinen in plaats van vier per uur.

Met de ingang van de nieuwe dienstregeling van NS gingen ook de extra treinen in de brede spitsuren op het traject Leiden-Utrecht rijden.

Tussen 06:00-10:00 uur en 15:00-20:00 uur rijdt er elk kwartier een trein tussen Leiden en Utrecht. Hiervoor worden sprinters ingezet. De avondspits wijzigt half januari van 15.00 uur tot 18.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu