Gepubliceerd 30 mei 2024

IKC Schatrijk en Willibrord/Miland winnaars schoolvoetbal bij de bovenbouw

De finalemiddag van het schoolvoetbaltoernooi Bodegraven-Reeuwijk leek een kletsnatte bedoening te worden. Echter wonder boven wonder werd het precies na de start van de finalewedstrijden droog en zelfs aangenaam voetbalweer voor de 22 teams die de finalemiddag wisten te halen bij Rohda’76.

● Vlatko Lazić reikte de prijzen uit aan het einde van de finalemiddag. Op de foto het winnende meisjesteam bovenbouw van de Willibrord/Milandschool.

Winnaars

Bij de bovenbouw (gr. 7/8) werd IKC Het Schatrijk winnaar. Onverwacht was dat niet want ook in de voorronde bleek deze school de betere schoolvoetballers in huis te hebben. Willibrord/Miland toonde zich bij de meisjesbouw de sterkste. Ook vielen de beslissingen bij de meisjes en jongens middenbouw (gr. 5/6). De Bron uit Reeuwijk triomfeerde bij de meisjes en de Venen 7 (eveneens Reeuwijk) legde bij de jongens beslag op de 1e prijs.

● Wedstrijd bovenbouw jongens tussen de Willibrord/Milandschool en IKC Schatrijk: 0-2.
● Wedstrijd bovenbouw meisjes tussen de Speel-/Werkhoeve en de Willibrord/Milandschool: 0-2.

Prijsuitreiking

SenW als organisator had Vlatko Lazić – afgelopen seizoen speler in het eerste elftal van Rohda’76 en ooit ook nog gespeeld in het betaalde voetbal – benadert om de prijzen uit de delen. En dat waren er heel veel, want alle teams kregen een beker van klein tot super groot mee als besluit van een geslaagde schoolvoetbalmiddag.

UITSLAGEN:

MIDDENBOUW MEISJES: 1e De Bron; 2e De Venen 4; 3e IKC Schatrijk; 4e Verhoeff-Rollmanschool..

BOVENBOUW MEISJES: 1e Willibrord/Miland; 2e De Venen; 3e Speel-/Werkhoeve; 4e De Venen 3.

MIDDENBOUW JONGENS: 1e De Venen 7; 2e Speel-/Werkhoeve 4; 3e De Venen 5; 4e De Venen 3; 5e Speel-/Werkhoeve 3; 6e Verhoeff-Rollmanschool; 7e IKC Schatrijk 2.

BOVENBOUW JONGENS: 1e IKC Schatrijk; 2e Speel-/Werkhoeve; 3e De Venen 4; 4e Da Costaschool; 5e De Lelie; 6e De Regenboog; 7e Willibrord/Miland.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN