22 december 2022

Huurconstructie Weideveld aangepast

De Raad Bouwontwikking heeft onder druk van de gemeente de huurconstructie met 25 woningen op Weideveld aangepast. De Raad eiste naast het huurcontract ondertekening van een overeenkomst voor de financiering van opties en een apart bedrag voor het gebruik van de warmtepomp.

In plaats daarvan wordt een meter geplaatst op basis waarvan de kosten worden doorberekend. Verplichte ondertekening van de optie-overeenkomst is ook van de baan: huurders mogen zelf kiezen of ze die opties willen.

Wethouder Dirk Jan Knol is tevreden dat overeenstemming is bereikt, waardoor een voorgenomen kort geding van de baan is. “Hiermee is vooral het belang gediend van de huurders van de woningen waar het om gaat”.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu