Gepubliceerd 13 oktober 2021

Huidig seizoen wordt laatste seizoen voor Boris van Es bij CVC Reeuwijk

Boris van Es is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij CVC Reeuwijk. De Bodegraver heeft dat kenbaar gemaakt bij bestuur en selectie. De CVC-trainer is, zoals hij zelf aangeeft, weer toe aan een volgende uitdaging.

• Boris van Es is bezig aan z’n laatste seizoen bij CVC Reeuwijk.

Rust en tijd

Door vroeg zijn besluit kenbaar te maken, wil Van Es de vereniging genoeg tijd geven om een nieuwe staf te zoeken die past binnen de ambities van de club. Bovendien geeft het hem zelf rust om het huidige en voor hem 4e seizoen goed af te maken.

Bijdrage

Van Es werd trainer bij CVC Reeuwijk op een moment dat de club hogere ambities wilde gaan waar maken. Bij het realiseren hiervan was Van Es als hoofdtrainer ook een schakel. Het doet hem goed ook een bijdrage te hebben geleverd. COVID-19 verhinderde echter hem wel twee seizoenen lang om met het 1e elftal de gewenste hogere stap te maken. En wellicht gaat hem dat dit seizoen nog wel lukken!

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN