Gepubliceerd 20 september 2023

Hospice heeft Qwiek-up ontvangen, crowdfunding gaat door

Het hospice in Bodegraven heeft deze week een apparaat in gebruik genomen dat de gemoedstoestand van de gasten verbetert tijdens de verzorging. Ook tijdens gesprekken met naasten genieten de gasten van de goede sfeer die wordt gecreëerd.

Behalve aangeleverde beelden en geluid, kunnen er ook eigen beelden worden aangeleverd en getoond. Het apparaat heet Qwiek-up en projecteert mooie beelden in de kamer en speelt rustgevende muziek af. De qwiek-up is met behulp van crowdfunding aangeschaft. De crowdfunding is nog niet afgelopen want er moet nog een restbedrag betaald worden. Deelnemen aan de crowdfunding kan hier.

Tekst Anneke Bekker
Bron persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN