Gepubliceerd 10 mei 2021

Confrontatie hooligans in Bodegraven voorkomen

Afgelopen weekend werd de Klassieker gespeeld tussen Feyenoord en Ajax in Rotterdam. Ondanks er geen publiek aanwezig mocht zijn bij de wedstrijd was er veel te doen omtrent situaties met supporters van allebei de clubs. Ook in Bodegraven werd een confrontatie tussen de supportersgroepen voorkomen, meldt de politie op Twitter. 

Ook bij ons in de gemeente werd er dus een confrontatie tussen de beide supportersgroepen voorkomen. Lucille Albers-Smit, de teamchef van de politie Gouda en Bodegraven-Reeuwijk, meldde op Twitter dat er confrontaties zijn voorkomen in ons dorp. Hier gaf ze ook aan trots te zijn op de samenwerking met onder andere de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het is niet bekend waar in het dorp er precies confrontaties zijn voorkomen. volgens RTV Rijnmond zijn er 30 mensen gecontroleerd, het is niet duidelijk van welke clubs deze supporters waren.

Er was de vrees dat supporters ergens de confrontatie zouden zoeken, op een niet zo vriendelijke manier. De politie wist echter overal op tijd in te grijpen en verrichtte meerdere arrestaties. In Vlaardingen werden meerdere mensen opgepakt vanwege verboden wapenbezit (denk aan boksbeugels).

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN