18 januari 2022

Hoofdprijs BOV zegelactie gewonnen door Marcia Balvert

Afgelopen zaterdag kregen de 50 prijswinnaars van de BOV zegelactie te horen welke prijs ze hadden gewonnen. De hoofdprijs van € 1.000 aan BOV bonnen is gewonnen door Marcia Balvert uit Bodegraven. Op de website van de BOV is het volledige overzicht te zien van alle prijswinnaars. Ze kregen de prijzen overhandigd van de voorzitter van de BOV Quint Langerak.

BOV voorzitter Quint Langerak kijkt tevreden terug op het succes van deze lokale spaaractie. Het grote aantal ingeleverde spaarkaarten toont aan dat inwoners volop hun inkopen doen in ons dorp ook al liep alles dit jaar weer even anders en moesten winkels tijdelijk gesloten blijven i.v.m. de corona maatregelen.

Koop lokaal
Het was mooi om te zien dat ook consumenten uit omliggende plaatsen hier hun volle spaarkaarten inleveren. In een tijd dat nogal eens met een schuin oog naar de webwinkels wordt gekeken, bewijst deze actie dat veel consumenten de fysieke winkels blijven bezoeken. Gelukkig maar.
Het totale prijzenpakket was ook dit jaar groot, mede dankzij de bijdragen van de deelnemende BOV winkeliers. Hierdoor was er een grote variatie in prijzen. Zo waren er naast waarde- en cadeaubonnen ook vele fraai verpakte prijzen van de BOV winkeliers. Het maakt meteen goed duidelijk dat ons dorp heel veel te bieden heeft.

Veel extra prijzen
De BOV stelde naast de fraaie hoofdprijs van € 1.000 ook nog prijzen beschikbaar van € 100 en € 50. Quint Langerak was blij, dat er zoveel inwoners een prijs hebben gewonnen door aan deze actie mee te doen. Hij bedankt hierbij dan ook alle deelnemende BOV-leden, die het welslagen van deze spaaractie hebben mogelijk gemaakt en een woord van dank voor de organiserende bestuursleden en de gastvrouw.

Meer activiteiten
Op de website van de BOV is ook te zien welke andere activiteiten de BOV zoal door het jaar heen organiseert, maar ook op de social media kanalen van de BOV worden deze gedeeld. Dat is alleen maar mogelijk dankzij het grote aantal bedrijven dat lid is van de BOV. Door lokaal te kopen kunnen deze ondernemers blijven bestaan. En kan de BOV zich blijven inzetten voor een gezellig dorp waar het goed winkelen en vertoeven is.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu