Gepubliceerd 12 mei 2021

Hollandse Limes Classic vanuit huis op 10 juli

Dit jaar wordt de Hollandse Limes Classic op zaterdag 10 juli vanuit huis georganiseerd. Ga tijdens hét fietsevenement in het Groene Hart, omgedoopt tot een @home-editie, op ontdekkingstocht over de Romeinse Limes.

Langs deze grens van het voormalige Romeinse Rijk zijn nog verschillende vondsten te bewonderen, zoals bij het NIGRVM PVLLVM in Zwammerdam, Museumpark Archeon, Archeologisch Park Matilo en de Brittenburg in Katwijk. Een stukje unieke Nederlandse geschiedenis die jij als deelnemer op eigen gelegenheid kunt ontdekken!Iedereen kan meedoen op een gewone fiets, mountainbike of wielrenfiets. Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden, namelijk 30, 65 of 110 kilometer.

Meedoen

Wil jij meefietsen met deze @home-editie van de Hollandse Limes Classic? Dat kan! De inschrijving is inmiddels geopend via de website. Ga op zaterdag 10 juli op ontdekkingstocht over de Hollandse Limes en ondersteun lokale ondernemers in het Groene Hart. Het inschrijfgeld voor deze @home-editie bedraagt € 20,- . Naast het startpakket én een geweldige dag maak je dus ook kans op een nieuwe fiets (t.w.v. € 1000,-). Ga voor meer informatie of om je in te schrijven naar: www.hollandselimesclassic.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN