Gepubliceerd 7 januari 2024

Heterdaadje blijkt loos alarm

Zaterdagnacht kreeg de politie afdeling Gouda een melding van een inbraak in Reeuwijk.. De melder vertelde dat hij het geluid van brekend hout en een hoop kabaal hoorde. De politie ging meteen naar het adres dat de melder had genoemd en zag dat het glas van de achterdeur gebroken was. Ook lag er een steen voor de deur. Omdat er niemand reageerde toen er werd aangebeld is de politie naar binnen gegaan.

Bron Facebook politie Gouda

In de slaapkamer troffen zij de bewoner aan in diepe slaap. Hij vertelde dat hij zelf de inbraak had gepleegd in zijn eigen woning omdat hij zijn sleutels vergeten was. De bewoner had flink gedronken en was moeilijk te wekken vertelt de politie op Facebook.

De politie zegt: ‘Ondanks dat dit alles gelukkig loos was rijden wij liever een paar keer teveel dan één keer te weinig. Hoort of ziet u dingen die mogelijk verband houden met inbraak belt u dan 112’.

Tekst Anneke Bekker
Bron Facebook

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN