Gepubliceerd 7 januari 2024

Heterdaadje blijkt loos alarm

Zaterdagnacht kreeg de politie afdeling Gouda een melding van een inbraak in Reeuwijk.. De melder vertelde dat hij het geluid van brekend hout en een hoop kabaal hoorde. De politie ging meteen naar het adres dat de melder had genoemd en zag dat het glas van de achterdeur gebroken was. Ook lag er een steen voor de deur. Omdat er niemand reageerde toen er werd aangebeld is de politie naar binnen gegaan.

Bron Facebook politie Gouda

In de slaapkamer troffen zij de bewoner aan in diepe slaap. Hij vertelde dat hij zelf de inbraak had gepleegd in zijn eigen woning omdat hij zijn sleutels vergeten was. De bewoner had flink gedronken en was moeilijk te wekken vertelt de politie op Facebook.

De politie zegt: ‘Ondanks dat dit alles gelukkig loos was rijden wij liever een paar keer teveel dan één keer te weinig. Hoort of ziet u dingen die mogelijk verband houden met inbraak belt u dan 112’.

Tekst Anneke Bekker
Bron Facebook

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN