5 januari 2021

Het Sportloket komt naar u toe!

Afgelopen jaar zijn de buurtsportcoaches gestart met het Sportloket. Het Sportloket is de plek waar u terecht kunt voor informatie en vragen over sport, beweging en leefstijl. Elke donderdag komt de buurtsportcoach naar één van de dorpskernen met het Sportloket. Tussen 14:00 en 15:30 uur is de gelegenheid gecreëerd voor u. Het individu, de sportorganisatie en/of de (sport)vereniging is van harte welkom!

• Het Sportloket is de plek waar u terecht kunt voor informatie en vragen over sport, beweging en leefstijl.

Als spin in het web

Het Sportloket is opgezet naar aanleiding vanuit de behoefte van de inwoners van de gemeente; een plek waar iedereen het antwoord kan vinden op elke vraag omtrent sport en beweging. Vragen die worden gesteld zijn: ‘hoe wordt ik een vitale (sport)vereniging’, ‘welke beweegmogelijkheden zijn er in de gemeente’ en ‘hoe houdt ik mijn werknemers gezond als er veel thuis wordt gewerkt’. De buurtsportcoaches fungeren als spin in het web tussen verschillende organisaties, verenigingen en instellingen. Middels deze nauwe samenwerking worden vragen efficiënt behandeld waardoor duidelijkheid wordt gevormd.

Waar?

De eerste donderdag van de maand is het Sportloket in het Huis van Alles te Reeuwijk-Brug, de tweede donderdag van de maand in het Huis van alles te Bodegraven, de derde donderdag van de maand in het Huis van Alles te Driebruggen en de vierde donderdag van de maand in het Wierickehuis te Nieuwerbrug.

Veiligheid

Wanneer de maatregelingen het toelaten het toelaten komen de buurtsportcoaches naar u toe. Is dit niet mogelijk dan zitten de buurtsportcoaches telefonisch en online voor u klaar. Veiligheid staat dan ook voor op!

Samenwerken?

Staat u dicht bij personen die belang hebben bij het positief stimuleren van de gezondheid middels de inzet van sport? Wellicht is een samenwerking mogelijk! Schroom niet en neem contact op met de buurtsportcoaches. Zij staan altijd open voor een ontmoetingsgesprek. Hoe meer kennis hoe breder de schouders waarop we elkaar dragen.

Mocht u vragen of ideeën hebben, wilt u graag meer informatie? Neem contact op met de buurtsportcoaches: buurtsportcoach@senw-br.nl

0 Shares
Sluit Menu