Gepubliceerd 11 maart 2023

Het mooie weer cadeautje voor ‘NLdoet‘

NLdoet’, de jaarlijkse vrijwilligersactiviteit van Het Oranje Fonds, bracht afgelopen zaterdag weer heel veel vrijwilligers op de been. Na een gure vrijdag met sneeuwbuien, was het zaterdag een koude maar zonnige dag waardoor het fijn was om buiten te klussen.

De Zon

Welzijnsorganisatie SAM organiseerde een gezellig vrijwilligersontbijt in de Huizen van Alles. Sportkantines en verenigingsgebouwen kregen een likje verf. Achter de Vegatuin werd aan de kade gesnoeid en in open luchtzwembad De Fuut werd schoongemaakt en de nieuwe badmeesterstoel in gebruik genomen. In Waarder werd gewerkt aan een mozaïek op een bankje. De Hortus Populus stelde de klusdag uit tot april omdat het nog te nat was in de tuin. Er werden al wel bakken neergezet voor schoolmoestuintjes.

Ook een cameraploeg van BR6 was aanwezig om verschillende activiteiten op de gevoelige plaat vast te leggen. Het resultaat is vanaf a.s. zondag te zien BR6 TV.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN