Gepubliceerd 8 juli 2021

Het Evertshuis start samen met het jeugdtheater Gouda weer met gratis Musical proeflessen

Afgelopen zaterdag werd het lopende seizoen van het jeugdtheater afgesloten met een geslaagde voorstelling van alle enthousiaste deelnemertjes in het Evertshuis.

Wil jij ook zingen, acteren, dansen en heel veel plezier maken? In het  theaterseizoen 2021/2022 gaan ze vanaf oktober weer starten met de Musicallessen voor groep S (4 t/m 6 jaar) en M/L (7 t/m 12 jaar). Jij kan er dan ook bij zijn. De gratis proeflessen zijn op zaterdag 18 september.

De lessen zijn op zaterdagochtend, voor ‘talenten van de toekomst’ die zich graag met theater bezig willen houden. Docente is ook dit seizoen weer Lianne Loos, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel.

Lijkt het je wat kijk dan even op www.jeugdtheaterhuis.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN