Gepubliceerd 11 juni 2021

Het einde voor de Rabobank in Bodegraven

Nadat de Rabobank al eerder definitief zijn kantoor sloot in Mijdrecht is nu ook Bodegraven aan de beurt. Ook hier zal het kantoor na de coronacrisis niet meer open gaan. Opvallend, aangezien de bank nog geen twee jaar geleden introk in de voormalige apotheek in de Brugstraat. 

Foto: Bob Plaizier

Het was al niet mogelijk om naar het kantoor te komen om geld op te halen. In het kantoor aan de Brugstraat konden er op werkdagen alleen bezoekers langskomen om bijvoorbeeld hypotheekgesprekken te voeren. Sinds het begin van de pandemie was het kantoor echter gesloten omdat in het pand de anderhalve meter niet te garanderen viel. 

Nu ook de deuren in Bodegraven sluiten, betekent dit dat er nu nog maar één vestiging over is van Rabobank Rijn- en Veenstromen. Nadat het kantoor in Mijdrecht eerder al sloot, blijft nu alleen nog Woerden over. Het is geen verrassing dat de kantoren vertrekken. Het aantal bezoekers liep al jaren terug. Men regelt de geldzaken steeds vaker digitaal, dus waarom zou je dan nog naar de fysieke bank gaan? Het sluiten van het kantoor betekent wel dat het vers gerenoveerde pand aan de Brugstraat nu weer leeg komt te staan. Maar in het eerdere pand aan de Marktstraat kwam ook al snel een nieuwe bewoner, dus wie weet. 

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN