9 augustus 2022

Herindeling afvalcontainers

In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt een aantal verzamelcontainers anders verdeeld. Volgens de gemeente zijn er te weinig containers voor oud papier. Ook zouden de containers voor restafval niet volledig worden gebruikt.

Afvalcontainer

De gemeente hoopt dat door het opnieuw verdelen van de containers, de beschikbaarheid van de verzamelcontainers beter aansluit bij het afvalaanbod. Zo worden verzamelcontainers voor restafval gedeeltelijk vervangen door verzamelcontainers voor oud papier en karton en glas.

Voordat de herindeling begint krijgen inwoners nog een informatiebrief. De werkzaamheden zullen dit najaar beginnen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu