18 oktober 2022

Herfstvakantie activiteiten Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk

Sport en spel in de dierentuin:

Op dinsdag ochtend 25 oktober organiseert sport en welzijn een dierentuin activiteit voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. Kom jij verkleed als een dierentuindier? De activiteit start om 10.00 tot 11.30 uur in de Sporthal de Meerkoet in Reeuwijk. Meld aan via onze website: www.senw-br.nl

FIFA-Toernooi in samenwerking met jongerenwerk en Sport en Welzijn:

Dinsdag middag 25 oktober werken wij samen met jongerencentrum De Zon. Zij organiseren een FIFA-toernooi van 12.00 tot 17.00 uur. Wij zullen hier aanwezig zijn om de jongeren in beweging te krijgen door middel van leuke activiteiten. Meedoen is vanaf 10 jaar en inschrijving is gratis via het ticketsysteem van De Zon (De Zon Bodegraven.nl) of via de jongerenwerker via een berichtje naar 06 15 13 00 98.

Forumule 1 Sim / FIFA-Toernooi in samenwerking met jongerenwerk en Sport en Welzijn:

Woensdag middag 26 oktober is er een Formule 1 Simulator en FIFA-toernooi in Reeuwijk bij het Cheers! gebouw van 12.00 tot 17.00 uur. Ook hier zullen de Buurtsportcoaches aanwezig zijn om de jongeren naast dit toernooi in beweging te krijgen door middel van hele toffe activiteiten. Ook is deze inschrijving gratis en gaat via De Zon.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu