20 juni 2022

Hennepkwekerij in Woerden ontdekt

In een appartementencomplex aan de Wilhelminaweg in Woerden is afgelopen zondag een hennepkwekerij aangetroffen. De politie kwam de hennepkwekerij op het spoor na een anonieme tip en is samen met de brandweer naar de locatie gegaan. Er loopt nog een onderzoek naar de daders.

Het kweken en handelen van hennep is niet alleen strafbaar, het is ook enorm gevaarlijk omdat er brand door kortsluiting kan ontstaan. Daarnaast zijn ook woningcorporaties en energiebedrijven de dupe, omdat zij opdraaien voor de kosten van de vaak illegale afgetapte energie.
Het is daarom verstandig om bij verdachte omstandigheden of een vreemde lucht de politie te bellen via 0900 – 8844. Anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu