Gepubliceerd 1 oktober 2023

Henk Wijzenbroek in Gast uit de Streek

Henk Wijzenbroek, clubondersteuner Bridgebond District Leiden e.o. is maandag 2 oktober om 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Henk heeft voor een overheidsinstelling gewerkt en voor een Amerikaans bedrijf. Hij vertelt over het cultuurverschil en legt uit wat de “De wet van behoud van ellende” is.


In Bodegraven-Reeuwijk organiseert hij samen met jongeren die een maatschappelijke diensttijd moeten vervullen, bridgeopleidingen voor basisscholieren. Daarmee hoopt hij weer nieuwe aanwas in de vergrijzende bridgeclubs te krijgen. Ook werkt hij mee aan een project om eenzaamheid te bestrijden.


Het interview wordt op 3 oktober om 22.00 uur en zondag 8 oktober om 18.00 uur herhaald op de radio. Vanaf 2 oktober is het gesprek ook terug te horen als podcast via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN