3 juli 2022

Heel De Regenboog bakt

Televisie chefkok Robert’ had het er maar moeilijk mee. Hoe kon hij nu het lekkerste en meest creatieve baksel kiezen dat de kinderen van De Regenboog in grote hoeveelheden hadden gemaakt.

Uiteindelijk moesten de afscheidnemende juffen Teuna, Riet en Linda de doorslag geven. De baksels van Louise (gr. 3), Aline (gr. 8) en Naomi (gr. 7) vielen uiteindelijk in de prijzen.

Meester- en juffendag De Regenboog

Het was dubbel feest op De Regenboog. De jaarlijkse meesters- en juffendag kreeg een extra feestelijk tintje door het afscheid van pensionado’s Teuna Verboom en Riet Boef en het vertrek van Linda Luiten om het team van de Prinses Beatrixschool in Bodegraven te versterken.

De kinderen, met hulp en ondersteuning van het thuisfront, gaven massaal gehoor aan de challenge van ‘heel De Regenboog bakt’. Daardoor kon er naast een spetterend optreden van elke groep voor de meesters en juffen ook lekker gesnoept worden en was er ’s avonds op de afscheidsreceptie voor de juffen naast lekkere koffie van Barista Möcky ook nog een grote keuze aan lekkernijen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu