Gepubliceerd 8 oktober 2023

Harry de Bruijn in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek is maandag 9 oktober om 20.00 uur bij BR6 het interview te horen met Harry de Bruijn. Harry is de grondlegger van Contactbanden, een verzoekplatenprogramma dat in 1961 ontstaan is na het samenvoegen van de meisjes en jongensvereniging van de Gereformeerde kerk.

Het programma werd oorspronkelijk uitgezonden via de kerktelefoon. Toen in de jaren ’70 de lokale omroep ging uitzenden, werd het programma nog steeds gemaakt in de studio van de kerk, maar via de locale omroep uitgezonden.

Afgelopen zomer is het team van contactbanden gestopt met het programma omdat veel ouderen de uitzending niet meer kunnen vinden op de radio. Kanalen wisselen steeds en er zijn verschillende aanbieders, zodat mensen niet meer weten op welke kanalen de lokale omroep te ontvangen is.

Het interview wordt op dinsdag 10 oktober om 22.00 uur en zondag 15 oktober om 18.00 uur herhaald. Het interview is vanaf 9 oktober ook terug te horen als podcast op Sporify.

Radio BR6 is te ontvangen via:

FM 107,8
DAB+   zoeken naar BR6
Ziggo: kanaal 920 of 1920  (dmv afstandsbediening radio/tv)
Rekam – Caiway:  FM 98.3 
KPN, XS4ALL, NLE, Telfort:  kanaal 1056
Via de internetstream www.br6.nl luister radio live

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN