Gepubliceerd 8 oktober 2023

Harry de Bruijn in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek is maandag 9 oktober om 20.00 uur bij BR6 het interview te horen met Harry de Bruijn. Harry is de grondlegger van Contactbanden, een verzoekplatenprogramma dat in 1961 ontstaan is na het samenvoegen van de meisjes en jongensvereniging van de Gereformeerde kerk.

Het programma werd oorspronkelijk uitgezonden via de kerktelefoon. Toen in de jaren ’70 de lokale omroep ging uitzenden, werd het programma nog steeds gemaakt in de studio van de kerk, maar via de locale omroep uitgezonden.

Afgelopen zomer is het team van contactbanden gestopt met het programma omdat veel ouderen de uitzending niet meer kunnen vinden op de radio. Kanalen wisselen steeds en er zijn verschillende aanbieders, zodat mensen niet meer weten op welke kanalen de lokale omroep te ontvangen is.

Het interview wordt op dinsdag 10 oktober om 22.00 uur en zondag 15 oktober om 18.00 uur herhaald. Het interview is vanaf 9 oktober ook terug te horen als podcast op Sporify.

Radio BR6 is te ontvangen via:

FM 107,8
DAB+   zoeken naar BR6
Ziggo: kanaal 920 of 1920  (dmv afstandsbediening radio/tv)
Rekam – Caiway:  FM 98.3 
KPN, XS4ALL, NLE, Telfort:  kanaal 1056
Via de internetstream www.br6.nl luister radio live

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN