Gepubliceerd 26 maart 2024

Harmelense inwoner start sportactie voor mentale gezondheid

De Harmelense Casper van der Wouden is een sponsoractie begonnen voor mentale gezondheid: Stichting MIND. Hiervoor fietst hij met twee vrienden in acht dagen van de Mont Ventoux tot de Cauberg in Valkenburg.

Met deze actie heeft de stichting inmiddels al € 4.500 opgehaald. Van der Wouden en zijn compagnons hopen middels hun stichting de mentale gezondheid van Nederland op de kaart te zetten. Zij wijzen erop dat de helft van alle volwassenen in zijn of haar leven te maken krijgt met psychische problemen. Met MIND willen zij werk maken van een samenleving die investeert in mentale gezondheid en steun biedt aan mensen met psychische klachten en hun naasten.
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN