Gepubliceerd 22 oktober 2023

Hans Crombeen (VOTA) in Gast uit de Streek

In het radioprogramma van BR6, Gast uit de Streek, is maandag 23 oktober tussen 20.00 uur en 21.00 uur Hans Crombeen uit Reeuwijk-Dorp te horen. Hans heeft tijdelijk de voorzittershamer bij VOTA overgenomen, tot de nieuwe voorzitster op 1 januari 2024 begint.

Anneke Bekker interviewt Hans Crombeen in Gast uit de Streek


VOTA is de afkorting van vrijwilliger-Ondersteuning Thuis Administratie en is 10 jaar geleden opgericht. De vrijwilligers van de stichting helpen mensen met het op orde brengen van hun thuisadministratie en helpen met invullen van het formulier voor de inkomstenbelasting.


22 jaar geleden is Hans met zijn vrouw in Reeuwijk-Dorp komen wonen. Oorspronkelijk komt hij uit Haarlem. Hij is vakbondsbestuurder en lid van het bestuur van de PvdA afdeling Bodegraven-Reeuwijk. In het interview komt vooral stichting VOTA aan bod.


Het radioprogramma wordt op dinsdag 24 oktober om 22.00 uur en zondag 29 oktober om 18.00 uur herhaald bij BR6. Het interview is vanaf 23 oktober als podcast ook terug te horen via Spotify.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN