Gepubliceerd 22 oktober 2023

Hans Crombeen (VOTA) in Gast uit de Streek

In het radioprogramma van BR6, Gast uit de Streek, is maandag 23 oktober tussen 20.00 uur en 21.00 uur Hans Crombeen uit Reeuwijk-Dorp te horen. Hans heeft tijdelijk de voorzittershamer bij VOTA overgenomen, tot de nieuwe voorzitster op 1 januari 2024 begint.

Anneke Bekker interviewt Hans Crombeen in Gast uit de Streek


VOTA is de afkorting van vrijwilliger-Ondersteuning Thuis Administratie en is 10 jaar geleden opgericht. De vrijwilligers van de stichting helpen mensen met het op orde brengen van hun thuisadministratie en helpen met invullen van het formulier voor de inkomstenbelasting.


22 jaar geleden is Hans met zijn vrouw in Reeuwijk-Dorp komen wonen. Oorspronkelijk komt hij uit Haarlem. Hij is vakbondsbestuurder en lid van het bestuur van de PvdA afdeling Bodegraven-Reeuwijk. In het interview komt vooral stichting VOTA aan bod.


Het radioprogramma wordt op dinsdag 24 oktober om 22.00 uur en zondag 29 oktober om 18.00 uur herhaald bij BR6. Het interview is vanaf 23 oktober als podcast ook terug te horen via Spotify.

Tekst Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN