Gepubliceerd 10 oktober 2023

Handhaving Vriendenschaar in overgangsklasse aan dun draadje

Met nog een wedstrijd te gaan, hangt handhaving voor Vriendenschaar in de overgangsklasse aan een heel dun draadje. Alleen als Vriendenschaar thuis met een groot verschil nog van KIOS weet te winnen, dan is er nog iets mogelijk.

In Bleiswijk verloor Vriendenschaar afgelopen zaterdag met 10-8 van Weidevogels, dat daardoor ook nog de koppositie nam in poule 5.

● Sybren van Hal probeert nog aan de bal te komen voor Vriendenschaar. (Foto: Fenne v.d. Hoogenband)

Eerst nog veel belovend

Vriendenschaar startte eerst nog veel belovend. Het bracht al gauw een 1-4 voorsprong op het scorebord. Weidevogels wist dat tot aan de rust nog te repareren tot een 5-6 ruststand.

Weinig treffers

Na rust wisten beide teams de korf moeilijk te vinden. Het verdedigen had de overhand. Het scorende vermogen bij Vriendenschaar liet te wensen over. Met 10-8 trok Vriendenschaar uiteindelijk aan het kortste eind.

Komende zaterdag zal duidelijk worden wie winnaar wordt van poule 5 in de overgangsklasse en of Vriendenschaar het vege lijf nog weet te redden.

Bericht: André van Egdom / Fenne van den Hoogenband (Vriendenschaar)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN