Gepubliceerd 10 oktober 2023

Handhaving Vriendenschaar in overgangsklasse aan dun draadje

Met nog een wedstrijd te gaan, hangt handhaving voor Vriendenschaar in de overgangsklasse aan een heel dun draadje. Alleen als Vriendenschaar thuis met een groot verschil nog van KIOS weet te winnen, dan is er nog iets mogelijk.

In Bleiswijk verloor Vriendenschaar afgelopen zaterdag met 10-8 van Weidevogels, dat daardoor ook nog de koppositie nam in poule 5.

● Sybren van Hal probeert nog aan de bal te komen voor Vriendenschaar. (Foto: Fenne v.d. Hoogenband)

Eerst nog veel belovend

Vriendenschaar startte eerst nog veel belovend. Het bracht al gauw een 1-4 voorsprong op het scorebord. Weidevogels wist dat tot aan de rust nog te repareren tot een 5-6 ruststand.

Weinig treffers

Na rust wisten beide teams de korf moeilijk te vinden. Het verdedigen had de overhand. Het scorende vermogen bij Vriendenschaar liet te wensen over. Met 10-8 trok Vriendenschaar uiteindelijk aan het kortste eind.

Komende zaterdag zal duidelijk worden wie winnaar wordt van poule 5 in de overgangsklasse en of Vriendenschaar het vege lijf nog weet te redden.

Bericht: André van Egdom / Fenne van den Hoogenband (Vriendenschaar)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN