Gepubliceerd 4 juni 2023

Han Koevoets in ‘Gast uit de Streek’

Op maandag 5 juni is om 20.00 uur Han Koevoets te gast in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR. Hij vertelt met flair over zijn jeugd, opleiding carrière, het ontstaan en de werkwijze van de initiatiefgroep ‘Hart in Bodegraven’, alsook over de reden waarom de groep inmiddels is opgeheven en wat er volgens hem nog moet gebeuren.

Nadat hij stopte met werken ging hij gewoon door, maar dan als vrijwilliger ten behoeve van de Bodegraafse gemeenschap. Het resultaat van deze activiteiten mag er dan ook zijn. Denk aan het Rijnkadehaven project en het aantrekkelijker maken van het dorpscentrum benoorden de Rijn, zowel voor bewoners als toeristen. Het spreekt voor zich dat Han deze klus van jaren niet alleen heeft gedaan, maar met behulp van een initiatiefgroep.

Het programma wordt uitgezonden op maandag 5 juni om 20.00 u, met herhalingen op dinsdag 6 juni om 22.00 uur en zondag 11 juni om 18.00 u. Tevens te beluisteren via Spotify onder ‘Gast uit de Streek’ BR6.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN