Gepubliceerd 31 augustus 2021

Halve triatlon Nieuwkoop toch geannuleerd

De halve triatlon van Nieuwkoop gaat niet door. Het evenement stond gepland voor zondag 19 september. Te weinig zekerheden door COVID-19 en de concurrentie van het WK triatlon in Almere waren redenen om de triatlon ook dit jaar te schrappen. Ook genoeg vrijwilligers in te kunnen zetten om de veiligheid te garanderen heeft in de beslissing meegewogen.

Volgend jaar

De Stchting Triathlon Nieuwkoop is nu van plan om de 38e editie te organiseren op 12 juni 2022. De laatste keer dat de halve triatlon in Nieuwkoop werd gehouden was in 2019. Toen werd Bodegraver Sven Strijk overtuigend winnaar. Hij blijft dus nog even titelhouder.

• Sven Strijk uit Bodegraven was in 2019 de winnaar van de triatlon in Nieuwkoop.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN