Gepubliceerd 18 juni 2023

Groot succes jeu-de-boulestoernooi bij VV De Rijnstreek

De vraag was niet of we de 100 teams zouden halen, maar wanneer en hoeveel het er eventueel meer konden zijn. Het is mede dankzij hoofdorganisatie Samantha gelukt om 108 teams op de been te krijgen op 10 juni. Iedereen een paar uurtjes gooien met de jeu de boules ballen en daarna een paar uurtjes feesten op de melodieën van Baasje Pils, Helemaal Top en de band Slingshot. Dat klinkt als een ontspannen dagje.

● Team RR Infra met Reza Reussink & Krijn Blonk werd winnaar.

Voor de organisatie is het op een toernooidag wel eens peentjes zweten om alles in goede banen te leiden. Maar deze editie was het 30 graden op het veld en was het voor de deelnemers ook letterlijk zweten. Maar het fanatisme is er niet minder om gebleken. Er werd gestreden om de bekers en na het gooien werd er gestreden om de prachtige prijzen van de loterij. Waar kun je nou nog een BBQ, tuinset en tv winnen? Bij de Rijnstreek kon het.

Prijswinnaars

De organisatie van de Jeu-de-boules heeft er samen met de hulptroepen een ontzettend mooi, gezellig en feestelijke dag van gemaakt. Uiteindelijk heeft RR Infra (Reza Reussink en Krijn Blonk) het toernooi weten te winnen. Team JiMI van Jimmy Beijeman en Mike Sluijk haalden de beker voor de 2e plaats binnen. En de laatste podiumplek was voor Patrick van Hout schilderwerken 1 (Patrick van Hout en Joost de Vries)

● Team JiMI met Jimmy Beijeman & Mike Sluijk werd 2e.

De volgende editie is alweer geprikt en dus kan die datum geblokt worden in de agenda. De nieuwe datum zal zaterdag 15 juni 2024 worden.

● Bericht: André van Egdom / Robert v.d. Berg (VV De Rijnstreek)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN