Gepubliceerd 6 juli 2023

Groep 8 De Regenboog speelt eigentijdse musical

De leerlingen van groep 8 van basisschool de Regenboog in Reeuwijk schitterden in hun glansrollen in de musical ‘Zo goed als nieuw’, een eigentijdse musical vol woordgrappen en knipogen naar de actualiteit. Er is tweemaal opgetreden voor opa’s, oma’s, oud-leerlingen en andere genodigden. Natuurlijk ook nog voor de andere kinderen van De Regenboog en ten slotte als grote surprise voor de eigen ouders op de afscheidsavond afgelopen dinsdag.

Woensdagochtend brak na het opruimen dan het definitieve afscheid aan van de school. Onder het toeziend oog van de ouders liepen de kinderen door een erehaag en werden uitgezwaaid door alle kinderen en het team van De Regenboog.

De musical
Allerlei verwikkelingen in een slecht lopende kringloopwinkel met de hebberige verhuurder Bernard van Champagne-Nassau. Die ziet meer winst in het verhuren van het pand aan zijn neefje Roderick. Kortom, paniek bij de eigenaren van de kringloop Sjon en Sjan.

Roderick wil graag zijn allernieuwste WhyPhone aan de man brengen in het pand en ziet de spulletjes van de kringloop maar als oude meuk. Regelmatige bezoekers als de Gadget Kings, de Fashion Girls en de nostalgische Harry Bay die niets liever wil dan zijn bekendste hit Razor Love zingen, brengen maar geen geld in het laatje. Uiteindelijk brengt de WhyPhone, waaraan je alles kunt vragen, redding.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN