Gepubliceerd 16 juni 2023

Groene Hart centraal tijdens het VNG Jaarcongres 2024

Gemeenten Woerden, Gouda en Alphen aan den Rijn organiseren volgend jaar het jaarlijkse VNG-congres. Het congres vindt plaats op 25 en 26 juni in een boomkwekerij in Boskoop. De drie gemeenten werken sinds 2014 samen om het Groene Hart prominent op de kaart te zetten.

Men wil de economie versterken en het gebied aantrekkelijker maken voor recreatie en toerisme. Tijdens het Jaarcongres van de VNG komen gemeentebestuurders uit heel Nederland samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en ideeën uit te wisselen over actuele thema’s en uitdagingen binnen het lokale bestuur.

Onderdeel van het congres zijn excursies door het hele Groene Hart. De drie samenwerkende gemeenten laten weten verheugd te zijn als gastheer van het VNG Jaarcongres 2024 te kunnen optreden.

Bron website gemeente Gouda
Redacteur Floortje van Gameren

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN